Donnerstag, 2. April 2020

Znacenje sati astro

Dozvoljeno je pisati o temama iz svih životnih područja, kako kroz materijalna iskustva, tako i kroz duhovna. Ukoliko imate i neku zanimljivu fotografiju, pošaljite je, kako bismo ilustrirali priču. Nećemo zanemariti ni ostala značenja koje kazaljke pokazuju.


Astro je muško ime grčkog porijekla. Međutim, pomenuti „ljubavni sati “, mogu da impliciraju da ćete sasvim iznenada da upoznate baš nekoga ko će vas oduševiti, i da ne treba da podlegnete iskušenjima, jer ni jedna avantura, nije ni vredna one ljubavi i pažnje, koju imate u emotivnom odnosu sa svojim dugogodišnjim ljubavnim partnerom. Nastalo od grčke riječi aster što znači zvijezda.

Verovatno niste puno ni obraćali pažnju u kojim sve situacijama se kazaljke preklapaju, ali sada ćete imati priliku detaljnije o tome da pročitate. Ljubavni sati na satu sa kazaljkama. Popodnevni sati od 18:30h ukazuju da neko dugo misli na vas ili pak gaji strastvenu žudnju za vama, pa ukoliko niste zauzeti, možda je vreme da mu pružite šansu da vam otvori srce i pokaže skrivena osećanja. Ako su kazaljke jedna na drugoj u 7:35h.


Skidate zvezde sa neba ženi koja vas jako privlači. Značenje sati i minuta za muškarce: 00:– Maštate o devojci koja vam se ranije nije dopadala i koju niste shvatali ozbiljno. Budite partnerku i pevate joj serenadu pod prozorom.


Theme: ColorMag by ThemeGrill.

Powered by WordPress. Zbog svoje lepote i tajanstvene prirode ruže su od davnina predstavljale simbol misterije i ženstvenosti. Snovi u kojima je dominantan ovaj simbol vrlo često se.


Devet sati i jedanaest minuta može govoriti o tome da bi trebalo da razmišljate o nekoj vrsti transformacije. Ako ste već u vezi, možda je vreme da vaš odnos dobije neku novu dimenziju, da uzraste, da se preobrazi. Recimo, možda je vreme za zajednički život, bračnu zajednicu ili započinjanje nekog drugog zajedničkog poduhvata.


Astrologija je kovanica reči, prve u značenju zvezde, već navedene, astro i logos u osnovnom značenju reč. Dobijamo kovanicu astrologos, latinska varijanta je astrologus, u značenju tumačenje ili čitanje značenja zvezda. Astronomija je reč novijeg datuma, potiče iz ili veka, zavisno od izvora, koji se koristi. Verovanje kaže da su poklopljene kazaljke znak da vas neko voli, dok.


Kada vidimo da su kazaljke na satu pokklopljene, skloni smo da pomislimo kako neko misli na nas. Svaki dan LIČNI dnevni, nedeljni, mesečni i ljubavni horoskopi, astro-alarmi i audio-fajlovi. SMS-a sa uračunatim porezima 57din. Dakle, u slučaju da pogledate na neki časovnik.


Krug od sata podijeljen je na šest numeričkih stanica. Za rođene između ponoći i četiri sata Vi ste tihe i smirene prirode. Uporedno tumačenje sati i minuta koji su predstavljeni na digitalnom i na klasičnom satu U nastavku ovog teksta će biti navedeni sati i minuti koji predstavljaju digitalni odnosno klasični časovnik, te simbolika istih brojeva odnosno poklopljenih kazaljki, i pored toga najčešća analiza i tumačenja.


Ako verujete u tumačenja koja se odnose na posebne sate i minute u toku dana, to jest na momente kada časove i minute pokazuje ista cifra, na pravom ste mestu!

LJUBAVNI SATI ZNAČENJE 10:10. Tumači smatraju da, u slučaju kada pogledate na sat tačno u sati i minuta pre podne, na vas misli neka osoba svetle kose. Boje ne samo da utječu na nas i naš život, nego imaju i određeno značenje. Usred ljeta kad je kolorit jak, pogledajmo što nam koja boja može donijeti.


Naravno, veruje se da magija nastaje onda kada se dogodi da slučajno pogledate na sat baš u trenutku kada su se brojevi podudarili. Dakle, postavlja se pitanje – Šta se događa kada se pojave isti brojevi na satu? Pokušaćemo da vam damo.


Saznajte značenje sati i minuta, što znači kada su isti brojevi na satu - digitalnom satu ili kada se kazaljke poklope - na satu s kazaljkama. Gledanje u šolju jedan je od najomiljenijih načina proricanja sudbine. Da biste se oprobali u tome, potrebno je samo da skuvate jaku, pravu crnu kafu i naučite.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts