Freitag, 16. Juni 2017

Broj 13 značenje

LJUBAVNI SAT ZNAČENJE : 13. Iako mnogi ne smatraju broj baš tako dobrim, tumači ljubavnih sati misle suprotno. U pitanju je najverovatnije neko iz vaše neposredne okoline, moguće kolega ili poznanik iz škole. Kaže se tekođer da ako osoba sjedi za stolom da sigurno netko od njih laže ili da će svih umrijeti u roku od godinu dana.


Mnogi hoteli nemaju 13.

ZNAČENJE BROJEVA : Broj ( 13.) i Broj (49) Broj ( 13.) - Smrt, Transformacija, Ptica Feniks : = Broj ( 13.) : Smrt, Transformacija, Ptica Feniks - Ovo je broj dvostrukog značenja, broj je - Završetka i Kraja jednog razdoblja, jedne etape života, neka nova obnova, neka promjena, da li odustajanje, možda neki gubitak, smrt ili samo bolest. Broj je simbol podrške naših anđela zaštitnika. Njihova zaštita i podrška bit će uvijek sa nama. Anđeoski broj 1pomoći će vam prevladati depresiju i izboriti se iz svake loše situacije. Broj će vam pomoći dostići svaki cilj koji ste si zacrtali.


I na kraju broj 33 kao oznaka univerzumske zaštite i pomoći. Sujeverni ljudi u zapadnoj kulturi smatraju da broj donosi nesreću, ali postoji još mnogo brojeva kojima se pridaje određeno značenje. Neke bolnice nemaju trinaestu sobu, a neki avio terminali izostave Kapiju 13.

U Formuli ne postoji bolid sa brojem 13. Ovaj broj je uklonjen nakon što su dva vozača poginula, a obojica su vozili bolide sa brojem 13. U Grčkoj, te u nekim zemljama u kojima se govori španjolski jezik, utorak 13. Osnova nauke o brojevima je ideja da je univerzum matematički precizan i svaki broj ima svoje značenje koje se može saznati kako bi došli i do saznanja o našim sopstvenim životima. Svaki broj od 1- kao i brojevi 1 2 i imaju vrlo bitno značenje.


Kad naučite značenje tih brojeva može te da njihovim kombinacijama dešfrujete. Broj je posebno značajan u Otkrivenju, kao “666”, i identificira zvijer. Ovdje treba pronicavosti! Tko je prodoran, neka odgoneta značenje broja Zvijeri.


To je, uistinu, broj čovjeka: njegov je broj šeststo šezdeset i šest. Svaki put kada vidite broj to je podsetnik da usmerite svoje misli na duhovne uvide umesto da brinete ovozemaljske brige. Ali i pored toga, datum u mesecu se nikad ne posmatra izolovano, već se posmatra u okviru čitavog zapisa datuma (dan, mesec, godina).


Prema Kabali je srećan broj. U drevnom Vavilonu broj se povezivao sa bogom podzemlja, dok se kod drugih naroda ovaj broj smatrao srećnim, jer je inicirao promenu i uvodio u nove aktivnosti. Trinaest ima u sebi vibracije i energiju Sunca – Jupitera. U uzajamnoj kombinaciji ,i 3.

Za one koji vjeruju kako je broj zapravo nesretan broj , godina u koju smo tek zakoračili bit će veliko iskušenje. Za ljude koji pate od triskaidekafobije, svaki. Osim što mnogi veruju da broj donosi lošu sreću, ovaj broj u snovima može imati i drugačiju simboliku. Broj dana rođenja odnosi se na dan kada ste rođeni.


Dakle gledate samo prvi broj u datumu rođenja, neovisno o mjesecu i godini rođenja. On će vam otkriti neke vaše osobine i uputiti vas u smjeru kojim bi. Broj je manifestacije ili realizacije vaših snova i ciljeva, a broj simbol ravnoteže, sklada, intuicije i pozitivnog pristupa životu.


Značenje kućnog broja: Otkrij što dobro i loše donosi u život Utjecaj brojeva na sreću izučavali su stari Egipćani, Kinezi, Grci i Indijci. Time se bavi i feng shui, a navodno kućni broj ima velik utjecaj na život njenih ukućana.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts